Silk mohair-garn

Prøv det lækre silk mohair-garn

Hvad er silk mohair-garn?

Silk mohair-garn er en utrolig populær garntype, og det er med god grund. Det er en blanding af lækkert silkegarn og mohair garn, som sammen skaber et virkelig smart nøgle garn. Mohair garn kommer fra Angora-geden, som også kaldes mohair-geden. Denne uld er let og lækker, og når man blander den med silke, så får man altså det ekstra lækre silk mohair-garn.

Du er altid velkommen til at komme ind i garnbutikken i Grenaa og se vores store udvalg af garnet, ligesom mange kunder fra Rønde, Ebeltoft og resten af Djursland har gjort.

Hvorfor er det smart garn?

For det første, så er silk mohair-garn utrolig smukt, og det giver et skinnende resultat, som er svært at efterligne med andre materialer. Det kan desuden let farves, så der findes rigtig mange nuancer, som man kan vælge mellem.

Garnet er stærkt, og det betyder, at det du strikker, også bliver stærkt og holdbart.

Det mest smarte er dog garnets evne til at regulere din temperatur. Om vinteren varmer det, uden at du kommer til at svede, og om sommeren køler det. Vi har et stort udvalg af garnet i butikken, så du kan finde det perfekte garn til lige netop dit projekt.

Se vores udvalg i butikken

Skal du bruge silk mohair-garn til dit næste strikkeprojekt? Kom endelig forbi butikken, og se vores gode tilbud på garnet, samt vores mange andre slags garn og strikkepinde. Vi garanterer god kundeservice i hyggelige omgivelser.​

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag