Find alle slags strikkepinde her

Der er mange slags pinde

Det kan være en jungle at finde rundt i strikkepinde. Der er mange slags, så det er godt, at man lige sætter sig ind i, hvilke man skal bruge.

Vi har selvfølgelig et stort udvalg, og vi står altid klar til at hjælpe dig med at vælge de helt rigtige pinde.

Gør som vores andre glade kunder fra Grenaa, Rønde, Ebeltoft og resten af Djursland, og kom forbi vores dejlige garnbutik, hvor du altid finder billige produkter i god kvalitet, samt gode tilbud.

Hvilke strikkepinde skal jeg vælge?

Hvis du er nybegynder, så er det smart at vælge strikkepinde, som ikke er for glatte. Her er bambus og træ gode materialevalg. Er du mere øvet, så flyver strikketøjet nok nemmere på glattere strikkepinde af metal eller plastik.

De fleste opskrifter og garnnøgler fortæller dig, hvilke pinde de anbefaler, at du bruger til projektet. Strikker du strømper, så er det vigtigt, at du bruger strømpepinde, som er spidse i begge ender. Ellers kan man ikke strikke strømper.

Skal du bruge en rundpind, og strikker du meget, så overvej en smart slags, hvor selve pinden kan skiftes ud, så den dækker mange størrelser i en. Til sidst er tykkelsen vigtig. Den skal passe til garnet, så læs dig frem til dette på nøglet, eller spørg os.

Køb dine strikkepinde i butikken

Mangler du de helt rigtige strikkepinde, så kan vi hjælpe dig i butikken. Her finder du også vores store garnudvalg, hvor vi blandt har silk mohair garn og strømpegarn. Vores kundeservice er altid i højsædet, og vi hjælper dig gerne med finde lige præcis det, du skal bruge.  Kom ned i butikken til råd og vejledning. Vi glæder os til at se ​dig.​ 

Spørg mig

Fandt du ikke det du søgte så, send mig dit spørgsmål via formularen nedenfor.

Du får svar så hurtigt som muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger kunderne

​★★★★★

"Bestemt ikke sidste gang"

Det er den mest sympatiske “far” jeg længe har mødt. Har tid til lidt hyggesnak og grin, samtidig med kyndig vejledning. Mine varmeste anbefalinger. Det er bestemt ikke sidste gang jeg besøger din fine butik

Dorte Sejersen​

​★★★★★

"Super flot butik"

Jeg siger tak for en meget behagelig betjening idag, i Jeres super flotte butik Og sikke nogle lækre garner. 

Louise Randløv​

I butikken er du altid i gode hænder

Som kunde i butikken er du altid sikker på at få en god oplevelse og en god loyal kundeservice.

Ro til at fordybe sig

Mulighed for at blive vejledt, og røre produkterne

Tid til hver kunde

Skriv til mig på holmlaursen@stofanet.dk

eller ring på telefon: ​60 60 59 57

Her ligger butikken

Far Strikker

CVR: 41429704

Lillegade 17, 8500 Grenaa

Klik her for rutevejledning