Strikkepinde

Strømpegarn i lange baner

Kom ind og se vores store udvalg af strømpegarn

Der er rigtig mange, som er glade for at strikke strømper, og det forstår vi godt. Når man første lige har knækket, hvad ens strikkeopskrifter prøver at forklare, at man skal gøre med hælen, så er man klar. Det er nemlig et ret nemt projekt, og det tager ikke så lang tid som en sweater.

Men garn er ikke bare garn, når det kommer til strømper. Vi anbefaler altid, at man vælger rigtigt strømpegarn, og det er med god grund. I vores butik i Grenaa kan du se vores udvalg af strømpegarn. Vores kunder kommer fra hele Djursland, inklusiv Ebeltoft og Rønde.

Hvorfor er det specielt?

Strømpegarn er lavet til strømper. Med det smarte garn kan du strikke varme, men tynde strømper. Skal du strikke tykke sokker, så skal du bruge andet garn.

Strømpegarn er smart, fordi det er ekstra stærkt. Når man går på garnet hele dagen, så skal det jo kunne holde til lidt af hvert. De stærke fibre kan også nemmere holde til vask end dine uldsokker kan, så du kan have dem i mange år, før de trænger til reparation.

Kom ned i butikken

Vi har masser af billigt garn, så kom endelig ind og find et godt tilbud i vores hyggelige garnbutik. Vi er klar med god kundeservice og et stort udvalg af garn, strikkepinde og andet udstyr til dit næste strikkeprojekt. Vi har alt, hvad du skal bruge. Vi glæder os til at se dig i butikken.​

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag