Strømpegarn i lange baner

Kom ind og se vores store udvalg af strømpegarn

Der er rigtig mange, som er glade for at strikke strømper, og det forstår vi godt. Når man første lige har knækket, hvad ens strikkeopskrifter prøver at forklare, at man skal gøre med hælen, så er man klar. Det er nemlig et ret nemt projekt, og det tager ikke så lang tid som en sweater.

Men garn er ikke bare garn, når det kommer til strømper. Vi anbefaler altid, at man vælger rigtigt strømpegarn, og det er med god grund. I vores butik i Grenaa kan du se vores udvalg af strømpegarn. Vores kunder kommer fra hele Djursland, inklusiv Ebeltoft og Rønde.

Hvorfor er det specielt?

Strømpegarn er lavet til strømper. Med det smarte garn kan du strikke varme, men tynde strømper. Skal du strikke tykke sokker, så skal du bruge andet garn.

Strømpegarn er smart, fordi det er ekstra stærkt. Når man går på garnet hele dagen, så skal det jo kunne holde til lidt af hvert. De stærke fibre kan også nemmere holde til vask end dine uldsokker kan, så du kan have dem i mange år, før de trænger til reparation.

Kom ned i butikken

Vi har masser af billigt garn, så kom endelig ind og find et godt tilbud i vores hyggelige garnbutik. Vi er klar med god kundeservice og et stort udvalg af garn, strikkepinde og andet udstyr til dit næste strikkeprojekt. Vi har alt, hvad du skal bruge. Vi glæder os til at se dig i butikken.​

Spørg mig

Fandt du ikke det du søgte så, send mig dit spørgsmål via formularen nedenfor.

Du får svar så hurtigt som muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger kunderne

​★★★★★

"Bestemt ikke sidste gang"

Det er den mest sympatiske “far” jeg længe har mødt. Har tid til lidt hyggesnak og grin, samtidig med kyndig vejledning. Mine varmeste anbefalinger. Det er bestemt ikke sidste gang jeg besøger din fine butik

Dorte Sejersen​

​★★★★★

"Super flot butik"

Jeg siger tak for en meget behagelig betjening idag, i Jeres super flotte butik Og sikke nogle lækre garner. 

Louise Randløv​

I butikken er du altid i gode hænder

Som kunde i butikken er du altid sikker på at få en god oplevelse og en god loyal kundeservice.

Ro til at fordybe sig

Mulighed for at blive vejledt, og røre produkterne

Tid til hver kunde

Skriv til mig på holmlaursen@stofanet.dk

eller ring på telefon: ​60 60 59 57

Her ligger butikken

Far Strikker

CVR: 41429704

Lillegade 17, 8500 Grenaa

Klik her for rutevejledning